Τρέξε και εσύ στο ρομαντικό Βορίτσι, απολαμβάνοντας διαδρομές για κάθε επίπεδο!

Η ομάδα τρεξίματος Χοχλιός team διοργανώνει τα τελευταία 6 χρόνια με μεγάλη επιτυχία ορεινές διαδρομές 5 & 12 χιλιομέτρων στην έδρα της το Βορίτσι

Το κύριο χαρακτηριστικό των αγώνων είναι πως κάθε χρόνο οι διαδρομές είναι διαφορετικές, δίνοντας μια ευχάριστη νότα διασκεδαστικού ανταγωνισμού, χωρίς ρεκόρ διαδρομής αλλά με την έκπληξη να περιμένει τους δρομείς σε κάθε χιλιόμετρο! 

Το χωριό των 30 μόνιμων κατοίκων έχει πάρει ζωή, καθώς έχει γίνει πλέον γνωστό μέσω των αγώνων που γίνονται κάθε πρώτη Κυριακή του Σεπτέμβρη. Πλήθος αθλητών από όλη την Κρήτη αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα συμμετέχουν στις δύο διαδρομές που έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά από τα μέλη του συλλόγου Χοχλιός team. 

Το 2024 ετοιμαζόμαστε να σας υποδεχτούμε για 9η συνεχή χρονιά, το απόγευμα Σαββάτου, στις 31 Αυγούστου.

Οι διαδρομές τα έχουν όλα όπως με χαρά αναφέρουν όλοι οι δρομείς: Μονοπάτια, περάσματα από φαράγγια, χωματόδρομους, ανάβαση σε κορυφές κ.α. Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, αυτό το  οποίο κάνει την διοργάνωση να ξεχωρίζει, είναι πως κάθε χρόνο οι διαδρομές είναι διαφορετικές – σχεδόν έκπληξη καθώς ανακοινώνονται μόνο τα υψομετρικά μέτρα και τα χιλιόμετρα των αγώνων!

Αυτό που μένει φυσικά στη μνήμη όλων πέρα από την συμμετοχή στους αγώνες, είναι το μετά – αγωνιστικό γλέντι, με φαγητό και ντόπιες μπύρες & κρασί στην πανέμορφη κεντρική πλατεία του χωριού. Φίλοι, γνωστοί & άγνωστοι σμίγουν σε μια παρέα, έτοιμοι να μοιραστούν ιστορίες από το καλοκαίρι που σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του αλλά και στόχους και όνειρα για την νέα χρονιά.

Views Navigation

Αγώνας Views Navigation

Σήμερα

Ορεινές Διαδρομές Βοριτσίου 5km

Βόρος Ηράκλειο, Κρήτη

Τρέξε Και Εσύ Στο Ρομαντικό Βορίτσι, Απολαμβάνοντας Διαδρομές Για Κάθε Επίπεδο!

10.00€-17.00€

Cretan Backyard Ultra 2025

Βόρος Ηράκλειο, Κρήτη

Το απόλυτο υπερμαραθώνιο event backyard. Μοναδική στην Ελλάδα στο είδος της, αυτή η δοκιμασία θα σε εντυπωσιάσει! Σε ένα μοναδικό μέρος γεμάτο πεύκα, κυπαρίσσια και θέα προς κάθε κατεύθυνση, θα τρέχεις 6,7 χλμ. , κάθε ώρα, για κάθε ώρα μέχρι να μείνει ένας. Το ερώτημα είναι, Είσαι έτοιμος ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ;

Get Tickets 50.00€

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

GOLDEN SPONSORS

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ