Για την πληρωμή των αγορών σας υπάρχουν οι εξής επιλογές:

A. Μέσω πιστωτικής κάρτα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα ή την προπληρωμένη κάρτα σας στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι συνεργαζόμενες κάρτες είναι: Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro.

Όροι πληρωμής

Πληροφορίες εγγραφής-πληρωμής

Η εγγραφή στους αγώνες είναι δυνατή μόνο μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που βρίσκεται στο site της διοργάνωσης.
Το κόστος συμμετοχής ορίζεται για κάθε εκδήλωση/event ξεχωριστά και αναλύεται στην αντίστοιχη σελίδα της εκάστοτε αθλητικής εκδήλωσης.
Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Ασφάλεια πληρωμών

Ο ιστότοπος της ideanroutes εξασφαλίζει ασφάλεια στις ηλεκτρονικές πληρωμές. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απολύτως διασφαλισμένα.

Σημαντικές διευκρινίσεις:

  • Δικαίωμα υπαναχώρησης για εγγραφές στις διοργανώσεις:
    • Για κάθε μια από τις αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τη IDEAN ROUTES, διατηρείτε το δικαίωμα υπαναχώρησης έως και 15 ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία διεξαγωγής του εκάστοτε αγώνα.
      Σημείωση: η IDEAN ROUTES ενδέχεται να τροποποιήσει το παραπάνω χρονικό περιθώριο, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της κάθε αθλητικής εκδήλωσης.
    • Η IDEAN ROUTES επιφυλλάσσεται για την επιστροφή (εντός 12 εργάσιμων ημερών) της μισής της αξίας συμμετοχής σας στην διαδρομή που δηλώσατε, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Μετά την πάροδο του συγκεκριμένου χρονικού ορίου, δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων, για οποιονδήποτε λόγο.
  • Η κάθε συμμετοχή είναι ονομαστική και μοναδική για κάθε αθλητή και κατά συνέπεια δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλο πρόσωπο