Όροι και ασφάλεια συναλλαγών

Στο ideanroutes.gr αναγνωρίζουμε τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Epay” της Τράπεζας Πειραιώς .

Πολιτική ακυρώσεων

Ακυρώσεις συμμετοχών και αιτήματα για αλλαγές σε στοιχεία εγκύρως και εγκαίρως εγγεγραμμένων δρομέων, γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν γραπτής αιτήσεως ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μόνο μέχρι 2 εβδομάδες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του εν λόγω αγώνα. Μετά την πάροδο αυτής της χρονικής περιόδου, κανένα αίτημα ακύρωσης συμμετοχής, ή αίτημα για αλλαγές σε στοιχεία εγγεγραμμένου δρομέα, δεν θα γίνεται δεκτό. Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης, το αντίτιμο συμμετοχής επιστρέφεται στον αιτούντα σε διάστημα έως και 15 ημέρες μετά τον αγώνα.

Σε περίπτωση μη παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από το χώρο εγραφών τις ώρες και τις ημέρες που έχουν ανακοινωθεί, οι συμμετέχοντες δεν διατηρούν πλέον καμία απάιτηση από τους διοργανωτές.