Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022

 • Ημερομηνία: Κυριακή 12 Ιουνίου
 • Ώρα εκκίνησης: 07:30
 • Είδος: Ορεινή διαδρομή με μεγάλες εναλλαγές στις κλίσεις και το είδος εδάφους (πετρώδες)
 • Τερέν: Πετρώδες, σαθρό, μονοπάτι σε δάσος, χωματόδρομος, κορυφογραμμές
 • Μήκος: 25 χιλιόμετρα
 • Υψομετρική Διαφορά: 1500m D+  
 • Κατανομή εδάφους: 18 χιλιόμετρα μονοπάτι, 5 χιλιόμετρα δασικός δρόμος, 1 χιλιόμετρο άσφαλτος
 • Επίπεδο Δυσκολίας: Δύσκολο
 • Κόστος Συμμετοχής: 20€
 • Διαδρομή Strava

Αναλυτική Περιγραφή Αγώνα Rocky - Platanus Trail

Η διαδρομή θα κινηθεί όπως θα δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:  Strava route 

Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική, σωματικά επίπονη και δυνητικά εκτεθειμένη σε απότομες αλλαγές του καιρού και υψομέτρου ψηλότερα στο βουνό. Στο σύνολο της όμως δεν περιλαμβάνει ανασφάλιστα τεχνικά περάσματα που να απαιτούν σοβαρές τεχνικές αναρρίχησης ή προσανατολισμού. Ως εκ τούτου είναι απολύτως κατάλληλη για όσους δρομείς είναι καλά προετοιμασμένοι να δεχθούν μια τέτοια πρόκληση. Ονομάζεται ¨Rocky Trail” λόγω του χαρακτηριστικού πετρώδους εδάφους των Λασιθιώτικων βουνών, όπου ο αθλητής κινείται στο μεγαλύτερο κομμάτι της διαδρομής.

ΣΤΑΘΜΟΣ
ονομασία
Τι περιέχει Xιλιόμετρο διαδρομής που βρίσκεται
ΧΡΟΝΙΟ ΌΡΙΟ – ΚΟΦΤΗΣ
“Αζιλακόδασος”
Κεντρικός σταθμός
Νερό, ισοτονικό, αλάτι, ψωμί, πατατάκια, σνακ αλμυρά, ζελεδάκια6,5 χιλιόμετρο
“Προς Σελένα”
Κεντρικός σταθμός
Νερό, ισοτονικό, αλάτι, ψωμί, πατατάκια, σνακ αλμυρά, ζελεδάκια, Μπανάνες11,2 χιλιόμετρο 2 ώρες
“Άγιος Παντελεήμονας”Νερό, ισοτονικό, αλάτι, ψωμί, πατατάκια, σνακ αλμυρά, ζελεδάκια, Μπανάνες, κοκα κόλα 17 χιλιόμετρο3 ώρες 35 λεπτά
Καρφί Νερό, ψωμί κόκα κόλα 21,3 χιλιόμετρο5 ώρες

Αφού διασχίσει το Αζιλακόδασος, και φτάσει στο κοινό σημείο των 8,8 χιλιομέτρων όπου χωρίζει η διαδρομή με τον “μικρό αγώνα” ξεκινάει ένα από τα πιο δύσκολα σημεία της διαδρομης Rocky Trail, το οποίο περιλαμβάνει συνεχόμενη ανάβαση 4 περίπου χιλιομέτρων σε εκτεθειμένο ορεινό πεδίο σε βραχώδες μονοπάτι. Η ανάβαση ξεκινάει από τα  850 μέτρα υψόμετρο και φτάνει στην κορυφή του όρους Σελένα (1559μέτρα). Κατά την διάρκεια της απαιτητικής ανάβασης, η θέα προς το Κρητικό πέλαγος στα αριστερά μας και προς την οροσειρά της Δίκτης και το οροπέδιο Λασιθίου στα δεξιά μας σίγουρα θα ανταμείψει!
Έπειτα κατηφορίζουμε από το τεχνικό μονοπάτι προς τα νότια, με κατεύθυνση το Οροπέδιο Λασιθίου όπου και στο τέλος του συναντάμε τον κεντρικό σταθμό του αγώνα.
Αφού γεμίσουμε με την απαραίτητη ενέργεια, συνεχίζουμε με δυτική κατεύθυνση στο μονοπάτι το οποίο συναντά τον χωματόδρομο ο οποίος θα μας οδηγήσει στο μικρό αλλά πολύ όμορφο οροπέδιο του Νήσιμου. 

Αφήνουμε το οροπέδιο και ανηφορίζουμε μέσω μονοπατιού στην κορυφή Καρφί (1141μ) όπου έχουν εντοπιστεί ίχνη από Μινωικό Ιερό κορυφής, όπως λέγονταν τα υπαίθρια ιερά πάνω στις κορυφές του νησιού όπου ανέβαιναν οι Μινωίτες προσκυνητές για να αποθέσουν αφιερώματα στους θεούς τους, τα οποία απαντώνται συχνά στα βουνά της Ανατολικής Κρήτης.
Τέλος ο αγώνας τελειώνει με συνεχόμενη κατάβαση σε μονοπάτι τεσσάρων χιλιομέτρων – από την κορυφή Καρφί στο χωριό Κράσι – το οποίο είναι αρκετά απαιτητικό λόγω της κλίσης του εδάφους ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερης τεχνικής δυσκολίας (κατά κύριο λόγω χωμάτινο μονοπάτι).
Η περιοχή όπου θα κινηθούν οι αθλητές είναι ιδιαίτερη καθώς περιλαμβάνει πάρα πολλές εναλλαγές στο τερέν – χώμα μαλακό , πετρώδες σαθρό έδαφος, διάσχιση κορυφογραμμών, περάσματα από 2 οροπέδια.

Γενικότερα θα προτείναμε για την ασφάλεια της διοργάνωσης αλλά και του αθλητή, να μην συμμετάσχει κάποιος αθλητής που δεν έχει ξαναδοκιμάσει αγώνα ορεινού τρεξίματος άνω των 16 χιλιομέτρων και 900 μέτρων συνολικής υψομετρικής διαφοράς. Ο αγώνας σχεδόν σε όλο του το κομμάτι κινείται σε μονοπάτια τα οποία απαιτούν γνώση και εμπειρία σε αντίστοιχες προηγούμενες διοργανώσεις.

Εγγραφες Platanus Trail

Κάνε την εγγραφή σου και κλείσε τη θέση σου στις συμμετοχές

Ο μεγαλύτερος σε χιλιόμετρα αγώνας “Rocky Trail” της διοργάνωσης “Platanus  trail”  θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 7:30 π.μ.


1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Το όριο συμμετοχών ορίζεται στους 100 αθλητές. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Τρίτη 5 Απριλίου 2022 στις 10:00 π.μ. και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 1 Ιουνίου. Θα υπάρχουν περιορισμένες θέσεις εγγραφών για την ημέρα του αγώνα!  Οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του site της διοργάνωσης.

Δεκτοί γίνονται αθλητές, άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 18 και άνω, ενώ οι ανήλικοι αθλητές μπορούν να συμμετέχουν με υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους που θα παραλάβουν στην γραμματεία. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής μέσα από την ιστοσελίδα του αγώνα. Δυνατότητα για χειρόγραφες εγγραφές ΔΕΝ θα υπάρχει καθώς και εγγραφές στη γραμματεία τη μέρα του αγώνα ΔΕΝ θα γίνουν, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα διεξαγωγής σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ.

2. ΠΛΗΡΩΜΗ

Ολοκληρωμένη θεωρείται η συμμετοχή η οποία έχει τακτοποιηθεί οικονομικά. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλετε το ποσό των 20€ κατά τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας (βλέπε παρακάτω) , που είναι το αντίτιμο συμμετοχής για τον αγώνα “Rocky Trail” .

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινάνε 5 Απριλίου και οι πληρωμές – ολοκλήρωση συμμετοχής θα γίνουν σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από την διοργάνωση μέσω internet αλλά και μέσω email προς τους συμμετέχοντες. 

Παραλαβή πακέτου συμμετοχής:

– Το πακέτο συμμετοχής των αθλητών θα δίνεται αυστηρά έως και 30 λεπτά πριν την έναρξη  του αγώνα. 
– Οι ώρες που θα λειτουργεί η γραμματεία στην κεντρική πλατεία στο χωριό Κράσι (στον χώρο εκκίνησης – τερματισμών), θα είναι μεταξύ 6:20 – 7:00 το πρωί της Κυριακής.
– Επίσης οι αθλητές για διευκόλυνση της διοργάνωσης και αποφυγή του συνωστισμού, θα μπορούν να παραλαμβάνουν το πακέτο συμμετοχής τους για τους αγώνες» μια ημέρα πριν τον αγώνα σε μια από τις παρακάτω ώρες: Σάββατο 11 Ιουνίου  (μία ημέρα πριν την διοργάνωση και ώρες 12:00-14:00)  

Τοποθεσία παραλαβής πακέτου συμμετοχής: το Οδοντιατρείο – Ευστράτιος Κωνσταντουλάκης – Χάνδακος 63 Ηράκλειο (κέντρο, 2ος Όροφος)  (κλικ στον σύνδεσμο για τοποθεσία)

 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
  – Μετά την κατάθεση δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων, για οποιονδήποτε λόγο, παρά μόνο σε περίπτωση ακύρωσης ή μεταφοράς του αγώνα όπου ο αθλητής θα έχει δικαίωμα επιστροφής του 50% του αντιτίμου του. 


3α. ΠΑΡΟΧΕΣ 

Η διοργάνωση του αγώνα θα παρέχει στους αθλητές:
– Αριθμό αγώνα
– Ατομική – ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
– Ιατρική Υποστήριξη.
– Αναμνηστικό βαρύτιμο μεταλλικό μετάλλιο συμμετοχής
– Φωτογραφικό υλικό / video                                                                                                                                                                                                        –Υπηρεσίες μασάζ
– Αναμνηστικό αθλητικό μαντήλι τύπου buff  
-Πλήρως επανδρωμένοι σταθμοί τροφοδοσίας

3β. ΠΑΡΟΧΕΣ – ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 

Η διοργάνωση του αγώνα παρέχει στους αθλητές μέσω των χορηγών της, τις παρακάτω εκπτώσεις επί τοις %  σε καταλύματα, ταβέρνες και άλλα: 

1) “Vasilikata Guesthouses” 30% 

2) Εστιατόριο “Halavro” 30%  

3) “Θεματικό Πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας” 30%  

4) ” Ταβέρνα “Σελί Αμπέλου”  30% 

5) Ταβέρνα – μεζεδοπωλείο “Το συνάφι του Κριτσώτη” 10% 

6) Lasinthos ECO PARK 15% σε διαμονή και φαγητό 

7) Village Heights Resort  20% σε διαμονή

Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν καταβάλει το ποσό συμμετοχής τους στον αγώνα έως την τελική προθεσμία, ώστε να συμπεριλιφθούν στην λίστα των παραπάνω για την χρήση του δικαιώματος της έκπτωσης. Οι εκπτώσεις αφορούν τις ημερομηνίες 11 έως 12 Ιουνίου. 

4. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ

 • (18-39) ανδρών ( 3 πρώτοι ) 
 •  (40+) ανδρών ( 3 πρώτοι ) 
 • Γυναικών (18-39) ( 3 πρώτοι ) 
 • Γυναικών (40+) ( 3 πρώτοι ) 
 • 3 πρώτοι γενικής κατάταξης αντρών – γυναικών

* Οι πρώτοι της γενικής κατάταξης δεν θα βραβευτούν για τις ηλικιακές τους κατηγορίες. 

5. ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ

Η δήλωση συμμετοχής στον αγώνα προϋποθέτει πλήρη αποδοχή των κανονισμών. Οι αθλητές υποχρεούνται στην ενυπόγραφη κατάθεση της υπεύθυνης δήλωσης που θα διανέμεται στη γραμματεία του αγώνα. Οι αθλητές που θα αγωνιστούν θα πρέπει να κατανοούν ότι κινούνται σε ορεινό, χωμάτινο και δύσβατο, μερικές φορές έδαφος και θα είναι εκτεθειμένοι στις εκάστοτε καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν τη συγκεκριμένη ημέρα του αγώνα.

Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν στο ακέραιο τους κανονισμούς που περιγράφονται παρακάτω. Είναι επίσης υποχρεωμένοι να υπακούσουν στις υποδείξεις των κριτών του αγώνα. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις υποδείξεις επισύρει πάντα την ποινή του αποκλεισμού. Οι κριτές του αγώνα όταν αντιληφθούν παραβάσεις των κανονισμών, τις καταγράφουν και ενημερώνουν τους παραβάτες. Κάθε άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τη διοργάνωση έχει τη δυνατότητα να καταγράψει επίσης όποια παράβαση υποπέσει στην αντίληψή του και να την υποβάλει προς εξέταση στην Επιτροπή Αγώνα.         

6. ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Απαγορεύεται η παρουσία σκύλων που ενδεχομένως συνοδεύουν κάποιους αθλητές

7. ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η σήμανση της διαδρομής ορίζεται από ταινίες έργου που δείχνουν την σωστή πορεία του αθλητή καθώς και βέλη με χρώμα . Σε καίρια σημεία της διαδρομής και σε περίπτωση που τα παραπάνω υλικά μέσα κριθούν ενδεχομένως ανεπαρκή, θα υπάρχουν εθελοντές που θα καθοδηγούν τους αθλητές. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να μην υπάρχει η οποιαδήποτε αμφιβολία του αγωνιζόμενου για το κατά πόσο κινείται εντός της χαραχθείσας διαδρομής.

Σε κάθε περίπτωση για λόγους ασφαλείας οι αθλητές θα είναι βοηθητικό να έχουν ενσωματώσει την διαδρομή σε αρχείο – στους χάρτες στο αθλητικό ρολόι τους.

8. ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ
Οι σταθμοί τροφοδοσίας θα είναι τέσσερις (4). Τα σημεία που θα βρίσκονται είναι στα χιλιόμετρα 6,5 (Αζιλακόδοσος) – 11,2 (προς Σελένα)  – 17 (Άγιος Παντελεήμονας) – 21,3 (Καρφί). Οι σταθμοί 6,5 – 11,2 & 17 είναι πλήρως επανδρωμένοι. Ο 21,3 είναι υποστηρικτικός και περιλαμβάνει τα βασικά στοιχεία ενός σταθμού τροφοδοσίας. Για πιο αναλυτικές πληροφορίες συμβουλευτείτε τον αναλυτικό πίνακα τροφοδοσίας.  

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μπατόν ωστόσο επισημαίνουμε πως η χρήση τους απαιτεί την ανάλογη προσοχή από τον χρήστη (κυρίως κατά τις αναβάσεις – προσοχή αν κάποιος αθλητής είναι πίσω και κοντά στον χρήστη).

9. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Για τον αγώνα Rocky trail, ο υποχρεωτικός εξοπλισμός περιλαμβάνει

 • φλασκί με νερό χωρητικότητας τουλάχιστον 500ml,
 • αντιανεμικό
 • αλουμινοκουβέρτα
 • Ενέργεια – τροφοδοσία (2 μπάρες τουλάχιστον ή 2 ενεργειακά τζελ)
 • Κινητό τηλέφωνο (για λόγους έκτακτης ανάγκης επικοινωνία στο 69458630510 )

Τα παραπάνω θα ελεγχθούν από την διοργάνωση σε σταθμούς του αγώνα & κατά την παραλαβή του πακέτου, ώστε να διασφαλισθεί η ασφάλεια των αθλητών.
Προτείνουμε επιπλέον: Παπούτσι trail running, μπλούζα τύπου dry-fit, σακίδιο ορεινού τρεξίματος με τουλάχιστον 750ml νερό, τροφοδοσία αγώνα, salt stick ή αλάτι, μαγνήσιο, καπέλο, γυαλιά ηλίου αθλητικά, σφυρίχτρα, Μικρό φαρμακείο. Να περιέχει ελαστικό επίδεσμο, compeed, traumaplast. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κατά τις περιόδους του Ιουνίου, οι θερμοκρασίες που θα επικρατούν στην περιοχή θα είναι άνω των 30 βαθμών στα 800μ υψόμετρο και άνω των 20-25 από τα 1100 και άνω. Σημαντική η χρήση των απαραίτητων αξεσουάρ αντιμετώπισης της ζέστης και του ήλιου. 

10. ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η συντόμευση (κόψιμο ) της διαδρομής απαγορεύεται και τιμωρείται με αποκλεισμό. Ο κάθε αγωνιζόμενος έχει την ευθύνη και υποχρεούται να παρακολουθεί προσεκτικά τα προειδοποιητικά σήματα σε συγκεκριμένα τμήματα του μονοπατιού, τα οποία δείχνουν ένα απαγορευμένο κόψιμο/διαδρομή.

10α. ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ

Για την ασφάλεια αλλά και την ομαλή ροή της διοργάνωσης, θα υπάρχουν 2 χρονικά όρια αποκλεισμού. Το όριο τερματισμού ορίζεται στις 5:30 ώρες. Ο αθλητής, αφού ενημερωθεί ότι το χρονικό όριο αποκλεισμού έχει παρέλθει, οφείλει να παραδώσει το ηλεκτρονικό του τσιπ και τον αριθμό συμμετοχής του και έπειτα με υποδείξεις των εθελοντών επιστρέφει προς το σημείο τερματισμού. Σε περίπτωση που ο αθλητής επιθυμεί να συνεχίσει τον αγώνα, τότε το κάνει με αποκλειστικά δική του ευθύνη.  

Τα σημεία αποκλεισμού είναι στα χιλιόμετρα 11,2 (προς ΣΕΛΕΝΑ) & 17 (Άγιος Χαράλαμπος). Στον σταθμό “προς Σελένα” , το όριο έγκυρης προσέλευσης είναι 2 ώρες από την ώρα εκκίνησης του αγώνα, ενώ στον “Άγιο Παντελεήμονα” είναι 3 ώρες 35 λεπτά. Επίσης ο σταθμός στο 21,3 χιλιόμετρο (Καρφί) , θα “κλείσει” με το πέρας των 5 ωρών από την ώρα της εκκίνησης.                      

11. ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένων κατά μήκος της διαδρομής, όπως πλαστικά μπουκάλια ή οποιοδήποτε άλλο υλικό συσκευασίας στερεάς ή υγρής μορφής τροφής που καταναλώνουν οι αθλητές στη διάρκεια του αγώνα. Σε κάθε σταθμό τροφοδοσίας υπάρχει ειδικός πλαστικός σάκος απορριμμάτων. Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να ρίχνουν απορρίμματα μέσα στο σάκο. Απόρριψη υλικών συσκευασίας ή άλλων μη οργανικών απορριμμάτων σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής πέρα από τα προκαθορισμένα, επισύρει ποινή αποκλεισμού.

12. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ / ΑΝΑΒΟΛΗ

Αν παραστεί ανάγκη (εξαιρετικά επικίνδυνες καιρικές συνθήκες), οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τη διαδρομή ή και να αναβάλλουν για μικρό χρονικό διάστημα την εκκίνηση, προκειμένου να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

13. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αγωνιζομένων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι’ αυτό το θέμα. Δεν πρόκειται ωστόσο να ζητηθεί από κανέναν αθλητή να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι ίδιοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Η Επιτροπή αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος.                                                                                                                                                               

14. ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Η διοργάνωση δεν ασφαλίζει τους συμμετέχοντες αθλητές. Οι Ασφαλιστικές Εταιρείες δεν αναλαμβάνουν την ομαδική ασφάλιση υπαίθριων δραστηριοτήτων με μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας για ευνόητους λόγους. Είναι στην ευχέρεια του καθενός αθλητή να πραγματοποιήσει σε κάποια άλλη χρονική στιγμή ατομικό συμβόλαιο ασφάλισης ζωής, που να καλύπτει -εφόσον είναι εφικτό- και την περίπτωση ατυχήματος υπό τις συνθήκες διεξαγωγής ενός αγώνα αντοχής σε ορεινό πεδίο. 

Για ότι δεν προβλέπεται στον κανονισμό η διοργάνωση θα αποφασίζει επιτόπου.           

Το χωριό Κράσι αλλά και η ευρύτερη περιοχή είναι επισκέψιμα καθόλη την διάρκεια του χρόνου τόσο για χειμερινό όσο και για καλοκαιρινό τουρισμό. Συνδυάστε το τριήμερο αργίας του Αγίου Πνεύματος με μια εκδρομή και εξερεύνηση, στα μοναδικής ομορφιάς μέρη του δήμου Χερσονήσου και του Οροπεδίου Λασιθίου.  

Παρακάτω κάποιες αξιόλογες επιλογές διαμονής μέσω Booking : 

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

υπο την αιγιδα

μεγασ χορηγοσ διοργανωσησ

χορηγοι

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ