Φόρτωση Αγώνες

« All Αγώνες

Cretan Backyard Ultra

20 Ιανουαρίου, 2024 @ 9:00 πμ

30.00€

Tickets

The numbers below include ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ for this event already in your cart. Clicking "Get ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer διαθέσιμο

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
20 Ιανουαρίου, 2024
Ώρα:
9:00 πμ - 10:00 πμ
Κόστος:
30.00€
Κατηγορία Αγώνας:

Διοργανωτής

Διαδρομές Ιδαίας

Χώρος Διεξαγωγής

Βόρος
Ηράκλειο, Κρήτη 70014 Ελλάδα + Google Map

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Cretan Backyard Ultra

Hooray!

Το απόλυτο υπερμαραθώνιο event! backyard

0 χλμ
1 κύκλος
0 χλμ
6 κύκλοι
0 χλμ
15 κύκλοι
0 χλμ
24 κύκλοι
0 χλμ
85 κύκλοι
Παγκόσμιο ρεκόρ

Κανόνες του backyard ultra marathons

Η μορφή αγώνα ενός Backyard Ultra είναι αρκετά απλή. Πρέπει να τρέχετε έναν κύκλο 6,7 χιλιομέτρων μέσα σε μία ώρα, κάθε ώρα, μέχρι να μείνει μόνο ένας συμμετέχων στον αγώνα. Οι δρομείς αποχωρούν από τον αγώνα για 3 βασικούς λόγους:

Έτσι, εάν ολοκληρώσετε έναν κύκλο σε 45 λεπτά, έχετε 15 λεπτά πριν ξεκινήσει ο επόμενος. Το τι θα κάνετε με το χρόνο σας εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να είστε στη γραμμή εκκίνησης πριν ξεκινήσει ο επόμενος κύκλος. Θα υπάρξουν 3 προειδοποιητικά κουδουνίσματα στα 3, 2 & 1 λεπτά , ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να γνωρίζουν την επικείμενη ώρα έναρξης. 

Ουσιαστικά, κάθε ώρα γίνεται νέος αγώνας. Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορα ή αργά τρέχετε τον κύκλο, αρκεί να τον επιστρέψετε στη γραμμή τερματισμού πριν από τη διακοπή της 1 ώρας.

Κατά την διάρκεια ενός κανονικού αγώνα, μπορείτε να έχετε μια κακή στιγμή και να χαλαρώσετε για κάμποση ώρα στο σταθμό. Δυστυχώς δεν έχετε την ίδια πολυτέλεια στο Backyard Ultra. Δεν έχετε την πολυτέλεια να έχετε έναν «ΚΑΚΌ» κύκλο.

Το ρολόι δεν σταματά ποτέ.

Μεγας χορηγος

χορηγοι

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Οι εθελοντές είναι ο βασικός κορμός που στηρίζει μια αθλητική διοργάνωση και η αξία τους είναι ανεκτίμητη από όλους τους συμμετέχοντες. Οι εθελοντές προσφέρουν το χαμόγελο, την αγάπη, την θέληση για προσφορά, τον σεβασμό καθώς επίσης και τις υπηρεσίες τους κατά την διάρκεια μιας διοργάνωσης.