1. Αγώνες
  2. Δάσος Κέρης
Σήμερα

Κέρη Cross Country Race 10km

Δάσος Κέρης Γάζι, Κρήτη

Τα 10χλμ. του Κέρη Cross Country Race, κινούνται αποκλειστικά σε χωματόδρομους στο προστατευόμενο δάσος Κέρης και είναι μια ιδανική ευκαιρία για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε ορεινό πεδίο με συνεχής εναλλαγές στις κλίσεις. Οι πολλές συμμετοχές, οι εθελοντές και το γενικότερο κλίμα που επικρατεί, συνδυάζουν μια δυναμική και φιλική ατμόσφαιρα σε ένα μοναδικό μέρος μια ανάσα από την πόλη του Ηρακλείου.

Get Tickets 12.00€-24.00€

Κέρη Cross Country Race 5km

Δάσος Κέρης Γάζι, Κρήτη

Τα 5χλμ. του Κέρη Cross Country Race, κινούνται αποκλειστικά σε χωματόδρομους στο προστατευόμενο δάσος Κέρης και είναι μια ιδανική ευκαιρία για να δοκιμάσετε για πρώτη φορά τις δυνάμεις σας σε ορεινό πεδίο με συνεχής εναλλαγές στις κλίσεις. Απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους που θα ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό από το τρέξιμο στο δρόμο.

Get Tickets 7.00€-22.00€

Κέρη Cross Country Race 1200m

Δάσος Κέρης Γάζι, Κρήτη

Ο παιδικός αγώνας έχει ως στόχο να γνωρίσουν οι μικροί μας φίλοι τις όμορφες στιγμές που μπορεί να προσφέρει το τρέξιμο σε συνδυασμό με την φύση.
Πιστεύουμε πως το άθλημα του ορεινού τρεξίματος θα ανθίσει και θα διευρυνθεί ακόμα περισσότερο, στηρίζοντας τα παιδιά που έχουν ανάγκη να γεμίσουν με τέτοιες όμορφες εικόνες και στιγμές.